16 januari 2014 ~ 0 Comments

Minister Ploumen over ontwikkelings- samenwerking en Afrikaanse groei (In de herkansing)

Uitnodiging bijeenkomst van de Rode Ondernemers met Minister Liliane Ploumen

  • 21 januari 2014
  • 19.00 uur inloop, start om 19:30 uur
  • Podium Mozaik, Amsterdam

Hierbij willen wij u graag uitnodigen om een discussiebijeenkomst van de Rode Ondernemers met minister Ploumen bij te wonen over ondernemerskansen in Afrika.  De Rode Ondernemers zijn een PvdA-netwerk. Daar wij PvdA’ers zijn maar vooral ook ondernemers zoeken wij altijd naar brede input en benaderen wij selectief mensen van buiten ons netwerk om deel te nemen.  Gezien uw activiteiten schatten wij in dat u interessante input hebt voor deze meeting. Ook als u andere ondernemers kent die graag willen deelnemen horen wij dat graag. We willen een select gezelschap bijeenbrengen dat op niveau kan discussiëren over de kansen van ondernemen in Afrika.

Hierbij zoeken we een mix van ondernemers die er al zitten, erheen willen en er misschien nog nauwelijks bij stil gestaan hebben maar het soort bedrijf hebben dat hier kansen zou kunnen pakken. Onderstaand wat praktische informatie:

Opzet bijeenkomst:  Discussie met een stevige inleiding door minister Ploumen, Afrikaanse ondernemers, Nederlandse ondernemers in Afrika. Aansluitend pittig debat over een aantal relevante invalshoeken.

Doel:  Minister Ploumen en de ondernemers hebben elkaar verder geïnspireerd om samen de kansen te pakken. De Minister heeft het kader neergezet, de ondernemers hebben hun visie en kijk aan de Minister meegegeven. Conclusie: we hebben zoveel mogelijk inzicht in de kansen die Afrika te bieden heeft.

Aanmeldformulier voor bijeenkomst met Minister Ploumen

Afmelden graag minimaal 24 uur van tevoren bij: travanderweide@online.nl