14 mei 2014 ~ 0 Comments

Lancering ROOOS (Rode Ondenemers Oost Nederland)

Enkele ondernemers binnen de PvdA hebben een regionale afdeling opgericht voor rode ondernemers in de provincies Overijssel en Gelderland: ROOOS. Ze komen graag  in contact met ondernemers binnen de PvdA die een netwerk willen opbouwen met andere ondernemers binnen de partij met een sterke affiniteit met sociaal ondernemen en die ondernemerschap hoger op de politieke agenda willen.

We nodigen ondernemers en politieke bestuurders graag  uit voor de lancering van ROOOS.

  • Aftrapbijeenkomst: 10 juni  2014
  • Aanvang: 19.30 uur
  • Locatie: Paviljoen Vogeleiland, Stationsstraat 2  in Deventer (5 minuten lopen tegenover NS-station)
  • Routebeschrijving
  • Parkeren: parkeergarage Leeuwenburg, Leeuwenbrug, Stationsplein 1

Na een korte introductie van ROOOS, begint de bijeenkomst met 2 inleidingen over Sociaal Ondernemen. Wat is het wel, wat is het niet of wat is het ook? De sprekers zijn Remco Boas (landelijk voorzitter Rode Ondenemers) en Bert Otten (voorzitter werkgroep Sociaal Ondernemen Wiardi Beckman Stichting) . Remco benadert het thema vooral als ondernemer, Bert geeft zijn eigen visie op Sociale Economie en wat een politiek bestuurder ermee kan. Na de inleidingen is er ruimte voor vragen en discussie. Aansluitend hebben we een gezellige borrel waarin alle gelegenheid is voor napraten en netwerken

Aanmelden kan via e-mail bij onderstaande personen.

Wil je deel uitmaken van ROOOS?

Wil je je aansluiten als ondernemer of op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan, met vermelding van de naam van je bedrijf of je wel of geen personeel hebt en je contactgegevens: